La falla Selgas Tovar convoca un campionat de truc

truc-selgas-tovar
La parella guanyadora s’emportarà 3.000 euros

La comissió fallera de la Selgas Tovar de Xàtiva ha convocat un campionat del joc de cartes més jugat entre els fallers: el truc. El certamen tindrà lloc el 19 de setembre a partir de les 9 del matí al recint de l’estació d’autobusos, i de segur concentrarà als millors jugadors de la zona.

I es que amb un premi tan gros, ningú no es resistiria a participar en el campionat. Perque per a la parella guanyadora de la jornada hi haurà un premi de 3.000 euros, mentres que per als segons classificats la prima serà de 500 euros; i per als tercers i quarts classificats, 250 i 100 euros respectivament.

També rebran premi de compensació les parelles que acompleisquen determinats requisits, com són els més joves, els més majors, i la parella de fèmines que més lluny aplegue en la competició.

Cal recordar que el preu d’inscripció és de 50 euros per parella, i que inclou l’esmorzar. Per a participar-hi, sols cal fer l’ingrés de la quantia requerida en el número de compte 2045 6008 72 0000515848 de Caixa Ontinyent, o dirigir-se al bar ‘El Tiradoret’ de la zona del Mercat de Xàtiva.