La falla Murta-Maravall aposta un any més pels artistes Cogollos i Moreno de Carcaixent

La comissió fallera ha obtés grans triomfs amb estos artistes

La falla Murta-Maravall de Xàtiva aposta un any més pels artistes Cogollos i Moreno de Carcaixent en la construcció del monument faller de 2015. La comissió fallera està «molt il·lusionada» amb els projectes presentats pels artistes i esperen arribar «a molt bon port gràcies als viatges empresos en anys anteriors amb estos artistes».

La comissió ha obtés grans triomfs amb estos artistes, recollint el tercer premi en la secció especial i Millor Ninot de Xàtiva en 2013 i en 2014 Segon Premi al millor Ninot.

Cogollos i Moreno són artistes que han impactat amb èxit en el món faller, i una xicoteta representació de la seua obra enguany es podrà contemplar en el monument d’aquesta falla. En poc de temps han mostrat la seua identitat artística «irresistible» i són reconeguts pel gran públic faller.

La Junta Gestora de Murta-Maravall va formalitzar a finals del mes de maig el contracte davant d’una gran presència de membres de la falla. Aquesta comissió suma ja 27 anys en el món faller de Xàtiva, oferint en cada un d’ells noves idees. Totes elles amb un nexe comú, el de fomentar el coneixement de la festa més enllà del que tot el món coneix ja.