La directora general de Turisme d’interior clausura les jornades sobre el sector a Bocairent


El curs de la Universitat d’estiu de la UPV conclou amb un gran èxit de participació
La directora general de Turisme d’interior, Pilar Collado, va ser l’encarregada de posar el colofó a les jornades que sobre el sector van tenir lloc a Bocairent aquest dilluns i dimarts, 19 i 20 de juliol, en el marc de la Universitat d’estiu del Campus d’Alcoi de la Universitat politècnica de València. Collado va valorar molt positivament aquest tipus d’accions en les quals ajuntaments i centres docents caminen de la mà al mateix temps que va destacar el potencial de la localitat en la matèria i la implicació en la seua difusió turística.

Per la seua banda, l’alcalde Josep-Vicent Ferre va manifestar la seua satisfacció pel resultat de la proposta ja que els més de quaranta assistents “van poder ampliar la seua formació gràcies a una gran diversitat de temes i de ponents”. De fet, l’activitat va permetre “donar una completa visió del turisme d’interior, dels seus reptes i del seu potencial així com el seu paper dinamitzador de l’economia de molts dels nostres municipis”, en paraules del primer edil, que també va apostar “per superar els localismes amb la creació de marques més àmplies com ‘Serra de Mariola’ o ‘la Vall d’Albaida’ en les que les administracions públiques i la iniciativa privada col·laboren conjuntament”.
Finalment, la regidora de l’àrea, Noelia Vañó, va destacar el bon transcórrer de les jornades i la valoració positiva de tots els participants “el que ens anima a continuar treballant per convertir Bocairent en el referent turístic d’interior de les Comarques centrals valencianes”. A més, estes accions formatives “ajuden a millorar la qualificació dels nostres professionals que és imprescindible per completar l’oferta patrimonial i mediambiental de la localitat i oferir als visitants una experiència inoblidable”.