La directora del Attilio Bruschetti es jubila

La comunitat educativa li va retre un emotiu homenatge

La directora del col·legi Attilio Bruschetti de Xàtiva, Rosa Maria Borrell, es jubila. Per això, tota la comunitat educativa, mestres, alumnes, AMPA, personal no docent i companys, li van retre un emotiu homenatge.

Mestra vocacional, Rosa va arribar a Xàtiva l’any 1993, i des d’aleshores ha desenvolupat la seua tasca docent al col·legi Attilio Bruschetti.

Els darrers anys ha exercit el càrrec de Directora, tasca a la qual s’ha dedicat amb “energia, ànim, idees i nous projectes”, remarquen des del centre.

5 comentarios sobre “La directora del Attilio Bruschetti es jubila”

 1. Ya era hora. No creo que sea noticia destacable la jubilación de una persona que se presentó a la dirección de un colegio como alternativa de futuro y no ha cumplido ni tres años en el cargo. No es motivo de celebración que una persona, que en un Consejo Escolar Municipal votó en contra de la escuela pública, se le reconozca mérito alguno. Esperemos que a a partir de ahora la gente sea más consciente de lo que vota y a quien vota. Salud.

 2. Despues del » pucherazo» que se monto para salir eleguida ,el proyecto de futuro ha quedado en «agua de borrajas». Es muy facil hacer homenajes sin contrarestar opiniones.Mucho ruido y pocas nueces, señores.

 3. No entenc rés!!! En quina reunió de quin Consell Escolar Municipal va votar en contra?. No sé quí és Miquel, però segur que s’ha confundit de persona.

  Rosa sempre va estar a favor de l’escola pública, i com les coses es demostren amb fets i no amb paraules, la filla hi va anar a escola pública.

  Alternativa de futur presentar-se a directora? De debó que no entenc què vols dir.

  Torne a preguntar si estem parlant de la mateixa persona, trobe que no.

 4. Crec que no estem parlant de la mateixa persona. Primer Rosa SEMPRE ha estat a favor de la pública, de fet la seua filla va estudiar en un col·legi públic. No sé qui és Miquel però de segur està mal informat. En quin Consell Escolar i quan va votar en contra? de segur estàs confundit.

  Quan a ser directora d’un centre, he de dir que va estar votada per la majoria del professorat i i anomenada per inspecció. Li ha dedicat hores, temps, energia…

  No sé qui és Miquel, però si que pose la mà en el foc per Rosa.

  Que disfrute que s’ho ha guanyat.

 5. Davant alguns comentaris apareguts el dia 11, 12 de Maig en aquest portal , El claustre de professors PER UNANIMITAT Manifesta :

  !.- Que tota persona que es jubila , després de donart-ho tot en la seua vida professional i cotizar anys i anys mereix respecte , admiració i agraÏment.
  2.- Rosa ha sigut una gran professional com a mestra i com a directora donant -ho tot sempre , Gràcies Rosa.
  3.- Ha defensat sempre ( amb fets ) l’escola pública i la millora de la seua qualitat des de l’aula i des de la direcció. Gràcies Rosa .

  De moment el claustre ha decidit no pendre mesures legals per injúria i donar per tancat aquets tema .
  Xàtiva , 13 De maig de 2015

Los comentarios están cerrados.