La Diputació destina 155.000 euros a obres urgents a La Vall d’Albaida

Agullent, Carrícola, Montaverner, Pinet i Ràfol de Salem es beneficiaran de les ajudes

La Diputació de València, a través de l’àrea de Cooperació Municipal, invertirà 155. 000 euros per a portar a terme cinc obres de caràcter urgent en diversos municipis de la comarca de la Vall d’ Albaida.

Les localitats que es beneficiaran de les ajudes, aprovades per unanimitat de tots els grups polítics en el ple de la corporació del passat mes de desembre, són Agullent, Carrícola, Montaverner, Pinet i Ràfol de Salem.

El vicepresident i responsable de Cooperació Municipal, Juan José Medina, ha subratllat que «anem a seguir estant al costat dels alcaldes i regidors de la província mantenint les línies d’ajuda directa als municipis, com aquestes de caracter urgent, perquè recauen en el benestar ciutadà i són una pilota d’oxigen per als ajuntaments en moments de dificultats econòmiques com l’actual«.

Les subvencions estan destinades a la reforma de l’hostal rural de Carrícola amb 26. 000 euros, l’adquisión d’un vehicle i mobiliari per a l’Escola d’Adults d’Agullent amb 36. 000 euros, la reparació de l’edifici municipal per danys de pluja de Montaverner amb 30. 000 euros, l’adquisició de la parcel·la i adequació del paratge Font de la Teula de Pinet amb 43. 000 euros i la reforma del poliesportiu municipal de Ràfol de Salem en la qual s’invertiran 20. 000 euros.