La Diputació de València signa amb Bocairent el conveni per a la instal·lació de gesta artificial

boc20090801bcebocairent

El treballs al camp de futbol començarà després de l’adjudicació del projecte

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, i l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, van signar el matí d’aquest dimarts, 22 de setembre, el conveni entre les dos entitats per a la instal·lació de la gespa artificial al camp de futbol de la localitat de la Vall d’Albaida. L’acte va tenir lloc al Saló de Reines de la institució provincial.

Així, es produeix un nou avanç en el procés de millora de les actuals infraestructures del Poliesportiu municipal que va començar el 8 de maig de l’any passat quan el Ple aprovava, per unanimitat, adherir-se al programa “Sona la Dipu” en aquest àmbit. La inversió necessària, d’entre 480.000 i 550.000 euros, serà assumida per la Diputació de València en un 60% i el consistori, la part restant amb la partida prevista en els actuals pressupostos.

El primer edil de Bocairent espera que en “dos o tres mesos queden adjudicades les obres per a què puguen començar immediatament”. D’aquesta forma, “comptarem amb un terreny de joc que ens permeta augmentar la comoditat del seus usuaris i, sobretot, la prevenció de lesions en els jugadors”. Finalment, Ferre remarca la “necessària col·laboració entre institucions per tirar endavant projectes tan necessaris com aquest i els esforços realitzats des de l’equip de govern per aconseguir-lo”.

Procés del programa “Sona la Dipu –gespa artificial–” a Bocairent

8 de maig del 2008: El Ple Municipal de Bocairent acorda, per unanimitat, formalitzar un acord amb la Diputació de València per a la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol del Poliesportiu Municipal dins del programa “Sona la Dipu”.

17 de juliol del 2008: El president de la Diputació de València, Alfons Rus, anuncia que Bocairent és un dels municipis beneficiats del programa “Sona la Dipu”.

15 de gener del 2009: El Ple municipal accepta assumir el 40% del cost del programa.

26 de març del 2009: El Ple Municipal destina 220.000 euros del pressupost del 2009 per a la instal·lació de la gespa artificial.

La Diputación de Valencia firma con Bocairent el convenio para la instalación del césped artificial

Los trabajos en el campo de futbol comenzaran tras la adjudicación del proyecto

boc20090801acebocairent

El presidente de la Diputación de Valencia, Alfonso Rus, y el alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, firmaron la mañana de este martes, 22 de septiembre, el convenio entre las dos entidades para la instalación de césped artificial en el campo de futbol de la localidad de la Vall d’Albaida. El acto tuvo lugar en el Salón de Reinas de la institución provincial.

Así, se produce un nuevo avance en el proceso de mejora de las actuales infraestructuras de Polideportivo municipal que empezó el 8 de mayo del año pasado cuando el Pleno aprobaba, por unanimidad, adherirse al programa “Sona la Dipu” en este ámbito. La inversión necesaria, de entre 480.000 i 550.000 euros, será asumida por la Diputación de Valencia en un 60% y el consistorio, la parte restante con la partida prevista en los actuales presupuestos.

El primer edil de Bocairent espera que en “dos o tres meses queden adjudicadas las obras para que puedan empezar inmediatamente”. De esta forma, “contaremos con un terreno de juego que nos permita aumentar la comodidad de sus usuarios y, sobretodo, la prevención de lesiones en los jugadores”. Finalmente, Ferre remarca la “necesaria colaboración entre instituciones para realizar proyectos tan necesarios como este y los esfuerzos realizados desde el equipo de gobierno para conseguirlo”.

Proceso del programa “Sona la Dipu –césped artificial–” en Bocairent

8 de mayo de 2008: El Pleno Municipal de Bocairent acuerda, por unanimidad, formalizar un acuerdo con la Diputación de Valencia para la instalación de césped artificial en el campo de futbol del Polideportivo Municipal dentro del programa “Sona la Dipu”.

17 de julio de 2008: El presidente de la Diputación de Valencia, Alfonso Rus, anuncia que Bocairent es uno de los municipios beneficiados del programa “Sona la Dipu”.

15 de enero de 2009: El Pleno municipal acepta asumir el 40% del coste del programa.

26 de marzo de 2009: El Pleno municipal destina 220.000 euros del presupuesto del 2009 para la instalación del césped artificial.