La desfilada festera del Mig Any amplia el seu recorregut

desfilada-3
Amb el 150 aniversari es recuperen antics traçats

El dissabte, al voltant de les sis i mitja de la vesprada, arrancava la desfilada del Mig Any del 2010. En aquest ocasió, i per l’especial circumstància del 150 aniversari, la desfilada recuperava un dels antics recorreguts festeres. Arrancava en el Dos de Maig, des de la confluència d’aquest carrer amb el carrer Martínez Valls.

La participació de les comparses va ser excel·lent ja que la gran majoria d’elles acudiren a la cita acompanyats per les respectives bandes de música, i en altres casos, compartint banda, però tots amb moltes ganes de desfilar i gaudir d’aquest vesprada festera

L’organització i la desfilada va ser una autèntica explosió de festa morocristiana, moltes de les comparses introduïren algun que altre element significatiu per donar-li més color a la desfilada.

El carrer Dos de Maig i el carrer Major s’omplien de pasdobles i marxes per celebrar aquest desfilada del cent cinquanta aniversari, que finalitzava en la plaça Major. La gent espectadora feia costat als festers i festeres i també gaudia d’aquest magnífica i tradicional desfilada del Mig Any fester.

desfilada-2