La Costera SONA! El primer concurs de grups de la comarca

Cartell de La Costera SONA!La inscripció és abans del 15 de febrer

Ja ha arribat l’hora dels artistes, dels compositors, dels poetes, grups i creadors… des de tots els pobles i per a tots els pobles de la comarca: arriba La Costera Sona!

Que què és? La Costera Sona! És el primer concurs de grups de la comarca; un espai de difusió, promoció, coneixença, intercanvi i cooperació. L’objectiu del concurs és la promoció de la música i de la cultura musical de la comarca i la revaloració de la creativitat i dinamisme juvenil, expressat musicalment.

La Costera Sona! suposa, a més, la creació d’un circuit musical que durarà vora 3 mesos, i que tindrà lloc a diferents pobles de la comarca, alguns divendres dels mesos de febrer, març abril i maig de 2011. Així és una oportunitat per als grups de rodar per la comarca i donar-se a conèixer al seu públic més inmediat, aixi com per al públic que podrà gaudir de l’oferta musical que ofereix la comarca.

La inscripció serà abans del 15 de febrer i ho poden fer a l’apartat «Inscripció» de la web: http://lacosterasona.wordpress.com.

Podeu vore també aquest video de promoció: http://www.youtube.com/watch?v=2kN9gq1v0oA