La coral Caixa Ontinyent celebra el seu tercer aniversari

Oferirà un concert commemoratiu el 28 de juny en l’Església Arxiprestal de Santa Maria d’Ontinyent

La Coral Caixa Ontinyent celebra el pròxim cap de setmana el seu tercer aniversari amb un concert commemoratiu en l’Església Arxiprestal de Santa Maria d’Ontinyent.

Va ser fundada a l’abril del 2010, al si de Caixa Ontinyent i amb el seu Centre Cultural com a seu. Actualment està formada per 47 veus, majoritàriament empleats de Caixa Ontinyent, i compten amb la direcció de dos músics excepcionals, també empleats d’esta caixa, com Francesc Tortosa (Director) i José María Bru (Subdirector).

Des del concert de presentació, el 31 d’octubre del 2010, coincidint amb la celebració del 126 aniversari de Caixa Ontinyent, ha participat en intercanvis amb les Corals d’Orba i la Coral Benissenca. A més, ha actuat a Llutxent, Agullent, Otos i Fontanars dels Alforins, i ha participat en la celebració del 350 aniversari de les festes de la Puríssima d’Ontinyent.

El concert, que comptarà amb la presència del President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i altres membres del Consell d’Administració i de l’Equip Directiu, tindrà lloc el pròxim 28 de juny, a les 20:30 hores, en l’Església Arxiprestal de Santa Maria d’Ontinyent i amb entrada lliure.