La comunitat educativa de Xàtiva celebra una Fira de la Solidaritat

Els beneficis aniran destinats a Aspromivise, Cáritas, Creu Roja i Gent de la Consolació

La comunitat educativa de Xàtiva celebra el divendres 27 de març una Fira de la Solidaritat a l’Albereda Jaume I. Remarcar que els tres centres d’Educació Secundària i Formació Professional: IES Josep de Ribera, CIPFP La Costera, i IES Lluís Simarro han constituït per primera vegada una Comissió de Solidaritat integrada per alumnat i professorat dels centres esmentats.

Des de la comunitat educativa destaquen que “és evident la nostra preocupació per la situació socio- econòmica, que està provocant moltes carències en les famílies per a poder tenir cobertes les necessitats bàsiques (alimentació, llibres, medicaments,…). És per això que una part de la comunitat educativa de la localitat de Xàtiva es sensibilitza en aquest greu problema”.

L’esdeveniment del dia 27 de març serà un acte benèfic. Sol·liciten la col·laboració de totos els ciutadans, que poden donar objectes o articles per realitzar una tómbola benèfica, on els beneficis que es recapten aniran destinats a Aspromivise, Càritas, Creu Roja i Gent de la Consolació.