La Comissió de Festers organitza el I Circuit de Micro Teatre Fira de Xàtiva

Es celebrarà el 15 d’agost

La Comissió de Festers organitza el I Circuit de Micro Teatre Fira de Xàtiva, que tindrà lloc el 15 d’agost a les 19:00 hores a la zona del Mercat.

El el I Circuit de Micro Teatre Fira de Xàtiva és un recorregut que integra l’espai quotidià de la ciutat amb el món del teatre. El format breu fa que, a més, l’experiència siga molt dinàmica i atractiva. Consisteix en funcions de tres obres de 15 minuts de durada, representades cada mitja hora, cosa que permet assistir en l’ordre desitjat a les obres i gaudir del passeig pel nucli antic de la ciutat. Les obres es representaran al local de CaMot, al centre de coworking La Colectiva i al pati d’una casa particular.

Les inscripcions seran a preus populars per a sufragar les despeses artístiques i tècniques del circuit.

Enguany les obres representades seran:

-“Bolis”, interpretada per Victoria Mínguez i Lucía Aibar:
Sinopsi: Per pagar el lloguer del pis 5.000 bolis, per a llum i aigua 1.500 bolis, per a una bombona de butà 175 bolis, per menjar 1.800 bolis i per a oci… millor no hi ha oci aquest mes…, sumen un total de 8.475 bolis, tinc 2.034 muntats, em queden 6.441 per passar el mes d’agost…

-“Benvinguda a casa, filla”, interpretada per Laura Salcedo i Pablo Tomàs:
Sinopsi: Qui no ha hagut de suportar de la seua mare allò de «com no et poses a estudiar acabaràs netejant culs, ¡netejant culs acabaràs!»?, Laura, no va ser una excepció, també li va tocar escoltar a la seua mare pronunciar aquestes dures paraules, però, el que mai es podria haver imaginat la seua mare era que la Laura acabaria enterrant cadàvers, això sí que va ser una sorpresa per a tots.

-“Emergència!”, interpretada per Borja López Collado i Pilar Suay:
Sinopsi: Una núvia, una emergència. Tiraries de la palanca de stop el dia del teu casament? Ser honest amb un mateix és per a començar, el més difícil.