La Colla “La Socarrà” organitza per al diumenge un concert d’estiu

El públic gaudirà amb les actuacions de les colles “Larraix” d’El Campello i “Malpasset” de Cocentaina

El proper diumenge, la Colla de dolçainers i tabaleters “La Socarrà” de Xàtiva ha volgut convocar a dos colles punteres del País Valencià per juntament amb ells realitzar un gran concert d´estiu. L’esdeveniment musical es realitzarà a l´escenari ubicat al Jardí de la Pau de Xàtiva a les 20.30 hores amb entrada lliure per a tothom que vullga gaudir d´una vesprada de dolçaines i percussió.

La colla de Xàtiva vol amb aquesta iniciativa encetar un projecte on almenys una vegada a l´any altres colles d´arreu del País puguen mostrar la seua música a la capital de la Costera.

En aquesta ocasió seran la Colla “Larraix” d’El Campello (L´Alacantí) i la Colla “Malpasset” de Cocentaina (El Comtat), dos agrupacions altament reconegudes per tot arreu i d´un nivell musical més que ressenyable, les que acompanyaran a la Colla de Xàtiva, confeccionant un concert en la que cadascuna oferirà un repertori que farà les delícies del públic assistent.

Tan la colla “Larraix” baix la batuta del mestre Luís Seguí, com la Colla “Malpasset” baix la direcció del mestre i compositor Francisco Valor juntament amb la Colla “La Socarrà” (dirigida per Pere Molina) volen oferir aquest primer festival de colles amb un repertori de música festera. S´escoltaran pasdobles, marxes mores i cristianes i alguna “suite” de compositors com J.R. Pascual Vilaplana, Josep. V. Egea Insa, Saül Gómez i Soler, del propi Francisco Valor, Rafael Faus i Marcos Verdú, entre altres.

Un any més la Colla la “Socarrà” donarà un concert d´estiu a l´aire lliure, “enguany amb convidats de luxe, un concert on tot el públic podrà acudir i escoltar la tradició i la seu evolució cap al nostres dies, evolució de melodies, ritmes que estan al tarannà de la nostra terra”, afirmen.