La Casa del Producte Valencià ofereix un tast de Bodegas Vinessens

El pròxim divendres 13 de febrer

La Casa del Producte Valencià de Xàtiva ofereix el divendres 13 de febrer un tast de Bodegas Vinessens (http://vinessens.com/). «Vinessens, és un celler familiar en què tractem sempre de donar als nostres clients un poc més que un vi de qualitat. L’atenció i mim de vinyes velles, inclús alguns centenaris, la passió i la dedicació d’una família per fer allò que més ens agrada i la formació tècnica de què dia a dia portem avant este projecte, ens avalen per a traure al mercat uns productes que es recolzen en tres pilars, il·lusió, innovació i treball.».

El tast és gratuït, els interessants en gaudir d’aquest esdeveniment només han de confirmar l’assistència en els telèfons 96 2280716 / 618778195.

A més durant la setmana de San Valentí, La Casa del Producte Valencià regalarà bombons o vi per compres iguals o superiors a 25 euros. L’establiment de La Casa del Producte Valencià està ubicat al polígon industrial C de Xàtiva, en el carrer Fàbrica de Paper, núm. 19 (enfront de la Universitat Catòlica).

Fitxa técnica Essens

VINIFICACIÓ

Verema manual en xicotetes caixes de plàstic i conservació a 4 ºC durant 24 hores. Selecció de xanglots en celler. Maceració a 8ºC durant 18 hores abans de la fermentació. Fermentat en bótes de 500 litres a 12-13 ºC durant 25 dies.

Posterior criança durant 2 mesos en bóta nova de roure Francés de 500 litres, realitzant-se batonages durant este temps, a fi d’aconseguir la complexitat organolèptica que caracteritza a este vi.»

NOTES DE TAST

Groc verdós, molt brillant i amb rivet acerat. Nas elegant, fresca, amb tocs a fruites blanques d’os, com a albercocs i peres. Apareixen certs tocs fruiters cítrics que recorden a la pell i als fulls de tarongers i pomelos. Notes a fruites seques i brioxeria, que apareixen a mesura que es va obrint el vi.

D’agradable entrada en boca, posseïx un pas alegre i fruiter. Sedós, amb volum i amb bona densitat. Molt bona i integrada acidesa, amb tocs fins de fusta i un punt herbaci.