La Casa de la Cultura inaugura hui l’exposició de gravats del Premi «Josep de Ribera»

El guanyador d’aquest certamen va ser el gandiense Daniel García Moragues amb la seva obra “Selva Negra III”

La Casa de la Cultura de Xàtiva inaugura esta vesprada l’exposició d’obres del XII Premi Internacional de Gravat “Josep de Ribera” organitzat pel club Rotary de la localitat. S’ha de recordar que el guanyador d’aquest certamen va ser el gandiense Daniel García Moragues amb la seva obra “Selva Negra III”, en tècnica aiguatinta i collagraph.

El Club Rotary Xàtiva, com a promotor cultural, organitza dos esdeveniments importants: una biennal de pintura i una altra de gravat, aquesta última en col·laboració amb l’Ajuntament de Xàtiva.

Enguany es compleix el 22 aniversari de la Biennal de Gravat. Des del club Rotary recalquen que aquesta iniciativa ha aconseguit la projecció i prestigi de primer ordre en l’àmbit internacional, convertint-se en un referent en l’àmbit del gravat.

En aquesta edició s’han presentat 206 obres d’autors procedents de 40 països. S’han seleccionat 41 obres que seran exposades en la Casa de la Cultura de Xàtiva des de hui divendres fins al 14 de desembre.

S’ha de recordar que fa uns dies va tindre lloc la presentació de l’obra guanyadora en la seu del Club Rotary de Xàtiva.