La carrera per a persones amb discapacitat intel·lectual ja té cartell

La prova es celebrarà el 30 d’abril a l’Albereda Jaume I

Després de l’experiència dels anys anteriors i les ganes de continuar organitzant coses per a aquest col·lectiu, el Centre Ocupacional La Costera celebrarà a Xàtiva el dijous 30 d’abril la VIII Carrera Popular per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual.

La directora del Centre Ocupacional, Amor Amorós i l’autor que dóna imatge a la carrera, el pintor setabense Joan Ramos, han presentat el cartell d’aquesta vuitena edició.

És un cartell amb la imatge de Felip Vé que identifica si cap més aquesta prova amb la ciutat de Xàtiva. Amorós agraïa a Joan Ramos la seua col·laboració, aportant per vuitè any consecutiu la imatge “d’un certamen que va sent un referent a la ciutat”. “Una carrera com la de Xàtiva, representada en totes les edicions que s’han celebrat amb la imatge gràfica d’un pintor com Joan Ramos és un luxe per a nosaltres. Joan sempre ens ha recolzat en qualsevol iniciativa i no volem deixar d’agrair públicament el seu suport incondicional de cara al nostre centre. Amb persones com Joan, qualsevol projecte és més fàcil de portar endavant”, remarcava la directora.

Aquesta presentació era el primer dels actes que envolten a aquesta iniciativa esportiva que ja es celebra durant vuit anys. L’any passat la prova va reunir a l’Albereda Jaume I de Xàtiva al voltant de 1000 persones.