La Campanya Juga a la Tella torna a la Font per incentivar el comerç

Es repartiran premis setmanals de 50 euros a gastar en els establiments locals

«Juga a la Tella» torna amb força a la Font de la Figuera un any més. La campanya pretén promoure el comerç local i conscienciar les persones dels beneficis que obtenen en comprar a la població en comparació a fer-ho en les grans superfícies. Es desenvoluparà fins el pròxim 6 de setembre i repartirà premis de 50 euros setmanals a gaudir en els diferents comerços.

Tal com ha manifestat la presidenta de l’Associació de Comerciants local, Monserrat Vila, «és una bona forma de premiar la confiança i fidelitat dels nostres clients, alhora que incentivem el comerç local. La calidesa que trobem en els comerços de tota la vida no pot comparar-se a les grans superfícies».

El regidor de promoció econòmica i local i alhora portaveu de l’ajuntament de la Font, Vicent Muñoz, ha assegurat: «comprar a la Font de la Figuera aporta avantatges que no trobem en les grans superfícies, com la confiança. Pel general, ens coneixem tots i el comerciant aporta un tracte més proper al consumidor. És per això que, el client, quan va a l’establiment se sent com a casa. Per esta i moltes altres raons, des de l’ajuntament de la Font de la Figuera continuarem donant suport als nostres emprenedors, perquè creiem en el comerç local i en tots els avantatges que aporta al consumidor. En definitiva, cal fomentar les xicotetes empreses que, al cap i a la fi, són les que mantenen l’economia de proximitat a poblacions com la Font».

La campanya, organitzada per l’Associació de Comerciants de la Font de la Figuera en col·laboració amb el consistori, ja va obtenir un gran èxit l’estiu del 2012 i ara pretén repetir. Els participants hauran d’emplenar un dibuix d’un sambori que a la Font es diu també “tella”. Per cada 10 euros de compra el comerç els segellarà una casella, fins a completar una plantilla, la qual dipositaran en una urna i, d’aquesta manera, optaran al sorteig dels 50 euros setmanals.

Foto: www.lafontdelafiguera.es