La Banda de Música de la Societat Unió Artística Musical va participar al 8ª edició del Festival d’Amposta

dscf9747

Des de la Societat Unió Artística Musical informem que:

El passat cap de setmana, exactament el dissabte dia 28 de març, la Banda de Música de la Societat Unió Artística Musical va participar al 8ª edició del Festival d’Amposta “De banda a banda” a l’auditori de la “Lira Ampostina”, on l’acollida va ser excepcional per part dels directius assistents al Concert, i pel públic en general, que va voler estar present al concert que es va realitzar a aquesta localitat.

Tots els assistents van coincidir en reconèixer el treball de la Banda de Música amb forts aplaudiments tant per al solista José Mª Ferrero De la Asunción, amb la interpretació del “Bosc Màgic” de Ferrer Ferran, com per a la resta de les obres interpretades. Van sobreeixir les referides a la música de moros i cristians, menys coneguda a aquestes terres, com van ser “La Suite Aràbiga” de R. Talens o “Jaume I a Ontinyent” estrenada en el pregó de festes 2008, del músic José Ureña, en fi un gran èxit reconegut per a la Banda de Música de la Societat Unió Artística Musical.

Per altra banda, el proper diumenge dia 5 d’abril la Banda de Música es desplaçarà a València, al camp del Mestalla per participar en el partit de futbol València cf. Getafe cf. a les 19:00 h. de la vesprada.

* Més informació:

Tf-fax: 96 238 10 30

e-mail: info@suamontinyent.com

web: www.suamontinyent.com

Informa: Eva Mª Sanchis