La Banda de Música de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent va estar en el partit de fútbol: València C.F. – Getafe C.F.

portada28

Fotos realizadas por: Javier Cirujeda Conca.

La Banda de Música, el passat diumenge día 5 d’abril va estar en el partit de fútbol València cf. Getafe cf. celebrat aquests al camp del Mestalla, on tots els músics van poder gaudir d’una experiència inolvidable, animant a l’equip del València, aportant el millor que saben fer, interpretar música, pasdobles i com no música de la festa de moros i cristians, com van ser la marxa cristiana “De la Vila al Regall” de Daniel Ferrero i la marxa mora “Chimo” de José Mª Ferrero, baix la batuta del director, Àngel Crespo García.

Per altra banda, la Banda de Música de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent participarà en el “IV Certamen Nacional de Música de Fiestas de Moros y Cristianos “Ciudad de Villena” que tindrà lloc el proper dissabte día 13 de juny a les 22:00 h.

La Banda de Música va ser seleccionada per poder participar en aquest certamen desprès del sorteig celebrat el passat dissabte día 4 d’abril a la ciutat de Villena, concretament, al saló d’actes de la Casa del Fester de Villena. Les Societats Musicals inscrites van ser les següents:

Societat Musical Nova d’Alcoi.

Societat Unió Musical de Beniarrés.

Asociación Amigos de la Música de Yecla.

Agrupación Musical Santa Cecília de Castalla.

Ateneo Musical de Rafelguaraf.

Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent.

Unió Musical d’Albaida.

I el resultat del sorteig per ordre d’intervenció al certamen va quedar de la següent forma:

Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent.

Unió Musical d’Albaida.

Societat Musical Nova d’Alcoi.

S’interpretarà un pasdoble de Ruperto Chapí que servirà com a presentació de la Banda de Música i després com a obra obligada s’interpretarà la marxa cristiana “Isfanáj” de José Rafael Pascual-Vilaplana i com a obra lliure s’interpretarà una marxa mora.

Més informació: web: www.suamontinyent.com

interior6

foto-0123

foto-0223

logo