La 25a MIT a la Vall d’Albaida ofereix una ampla programació durant el cap de setmana

mit09espejo_negroTres espectacles per a joves i adults es combinen amb 18 per a tots els públics

La Vall d’Albaida // 06.11.2009.- La 25a Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida encara el cap de setmana amb un total de 21 funcions distribuïdes en dotze poblacions. Aielo de Malferit, Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Benissoda, Bocairent, Castelló de Rugat, Llutxent, Montaverner, l’Olleria, Ontinyent, la Pobla del Duc i Quatretonda seran l’escenari d’una ampla programació composada per una gran varietat d’espectacles. Els joves i els adults podran gaudir del mestre de les ombres Richard Bradshaw i, per partida doble, de les millors figures del jazz amb Résurrection à la carte.

L’oferta és fins i tot més diversa en muntatges per a tots els públics. La música juga igualment un paper destacat en la proposta de Búho & Maravillas i per la seua peculiaritat destaquen altres dos propostes: El patito feo dels italians Teatro delle Briciole ja que es desenvolupa dins d’una carpa que apropa la història als espectadors i The big pig dels anglesos The Whalley Range All Star que eix a l’encontre de la gent per a que guaiten a l’interior d’una porca d’enormes dimensions.

El festival també brindarà quatre oportunitat per a veure un dels principals referents mundials en la manipulació de titelles de fil: Viktor Antonov arribat des de Rússia. Els francesos d’Azika, els catalans de TaaaT, els andalusos de Zur Teatro i els aragonesos de Producciones Viridiana estaran presents en diferents punts de la comarca per donar a conèixer totes les possibilitats narratives i escèniques de les marionetes.

Finalment els membres d’Axioma Teatro seran els encarregats de completar l’acte de cloenda que tindrà lloc el diumenge a migdia en la Sala Multiusos de la capital. Durant el seu transcurs, el jurat donarà a conèixer els guanyadors dels Premis “Mostra de Titelles” corresponents al seu quart de segle. Enric Alberto, Pilar Rodríguez, Rafa Ridaura i Rosa Sánchez hauran vist llavors fins 21 obres diferents per poder determinar els mereixedors d’aquestos prestigiosos guardons dins del gènere.

Convocatòria > Acte de cloenda

Diumenge, 8 de novembre > 12.00 h > Sala Multiusos d’Ontinyent (Recinte firal – Av. de Manuel Sanchis Guarner, s/n)

Lliurament dels Premis “Mostra de Titelles”

A continuació, representació de Violeta a càrrec del grup Axioma Teatro d’Andalusia

La 25ª MIT a la Vall d’Albaida ofrece una amplia programación durante el fin de semana

Tres espectáculos para jóvenes y adultos se combinan con 18 para todos los públicos

La Vall d’Albaida // 06.11.2009.- La 25ª Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida encara el fin de semana con un total de 21 funciones distribuidas en doce poblaciones. Aielo de Malferit, Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Benissoda, Bocairent, Castelló de Rugat, Llutxent, Montaverner, l’Olleria, Ontinyent, la Pobla del Duc y Quatretonda serán el escenario de una amplia programación compuesta por una gran variedad de espectáculos. Los jóvenes y adultos podrán disfrutar del maestro de las sombras Richard Bradshaw y, por partida doble, de las mejores figuras del jazz con Résurrection à la carte.

La oferta es incluso más diversa en montajes para todos los públicos. La música juega igualmente un papel destacado en la propuesta de Búho & Maravillas y por su peculiaridad destacan otras dos propuestas: El patito feo de los italianos Teatro delle Briciole ya que se desarrolla dentro de una carpa que acerca la historia a los espectadores y The big pig de los ingleses The Whalley Range All Stars que sale al encuentro de la gente para que se asomen al interior de una cerda de enormes dimensiones.

El festival también brindará cuatro oportunidades para ver uno de los principales referentes mundiales en la manipulación de títeres de hilo: Viktor Antonov llegado desde Rusia. Los franceses de Azika, los catalanes de Taaat, los andaluces de Zur Teatro y los aragoneses de Producciones Viridiana estarán presentes en diferentes puntos de la comarca para dar a conocer todas las posibilidades narrativas y escénicas de las marionetas.

Finalmente los miembros de Axioma Teatro serán los encargados de completar el acto de clausura que tendrá lugar el domingo a mediodía en la Sala Multiusos de la capital. Durante su transcurso, el jurado dará a conocer los ganadores de los Premios “Mostra de Titelles” correspondientes a su cuarto de siglo. Enric Albero, Pilar Rodríguez, Rafa Ridaura y Rosa Sánchez habrán visto entonces hasta 21 obras diferentes para poder determinar los merecedores de estos prestigiosos galardones dentro del género.

Convocatoria > Acto de clausura

Domingo, 8 de noviembre > 12.00 h > Sala Multiusos de Ontinyent (Recinto ferial – Av. de Manuel Sanchis Guarner, s/n)

Entrega de los Premios “Mostra de Titelles”

A continuación, representación de Violeta a cargo del grupo Axioma Teatro de Andalucía