La “V” torna a la Fira de Novembre d’Ontinyent després d’una dècada d’absència

El grup de percussió “Batukem” amenitzarà divendres l’obertura d’una cita amb origen en l’any 1418

La “V” una atracció mecànica de 25 metres d’altura, torna enguany a Ontinyent després d’una dècada d’absència. Esta és la principal novetat de la Fira de Novembre que es celebra aquest cap de setmana a la capital de La Vall d’Albaida, i a la qual es comptarà també amb altres 35 atraccions que van des dels clàssics cotxes de xoc al nou “samba balloon” passant pel tren de la bruixa, el llagostí, el vaixell viking o el “Gigant XXL”, una de les atraccions més grans d’Europa amb 60 metres d’altura.

La Fira de Novembre, nascuda per privilegi reial l’any 1418, i evolucionada a fira d’atraccions mecàniques, comptarà també amb més d’un centenar de parades de venda i també amb llocs d’associacions i entitats locals, com ara el Radio Club F1, L’Associació de Malalts de Fibromiàlgia AFIVA, l’Associació de Custodia Compartida de La Vall d’Albaida o els alumnes de 4art de Finances i Comptabilitat del Campus d’Ontinyent.

La fira s’inaugurarà oficialment aquest divendres a les 19:30 hores, amb un espectacle d’animació organitzat gràcies a la col·laboració dels firers a càrrec del grup de percussió “Batukem”. Quant al dispositiu de seguretat en la Fira, es comptarà un any més amb la participació dels efectius de la Policia Local i Nacional, així com Protecció Civil i Creu Roja. Als xiquets i xiquetes se’ls col·locarà una polsera amb el número de telèfon de l’adult que els acompanye, i tant el recinte firal com els accessos estaran especialment vigilats.

El trànsit es tallarà puntualment l’avinguda d’Albaida en el tram comprés entre l’Avinguda Almaig i José Iranzo, habilitant-se les zones d’estacionament habituals als voltants de la Fira, l’Avinguda de la Generalitat i entre el col·legi Carmelo Ripoll i el passeig de Benarrai. A més a més la regidoria de neteja ha repartit pel recinte prop d’un centenar de papereres de cartró reciclables i contenidors de fem, a més de disposar un dispositiu de neteja viària constant.

Després de viure els seus dies centrals des d’aquest divendres i fins al proper dilluns, la Fira romandrà oberta el cap de setmana següent, dies 21, 22 i 23 de novembre, amb preus populars per a les atraccions, a les que es podrà accedir a meitat de preu. Cal destacar que tot i ser festa local, els comerços de la ciutat estaran oberts el proper dilluns dia 18.

L’alcalde de la ciutat i Regidor de Festes, Jorge Rodríguez, recordava la confluència enguany de la Fira d’Atraccions amb Firauto, una iniciativa amb la qual els professionals del sector de l’automoció exposaran més de 200 vehicles nous i d’ocasió en venda a preus especials, destacant la importància “de complementar la fira d’atraccions i fer-la més atractiva per a les localitats veïnes, perquè la Fira d’Ontinyent ha de convertir-se en un element més de promoció econòmica de la ciutat”, assenyalava.

El primer edil convidava als veïns i veïnes de tota la comarca “a visitar estos dies Ontinyent i comprovar tot allò que els pot oferir no sols la fira, sinó també tota la oferta lúdica i comercial de la ciutat”, concloïa.

Un comentario sobre “La “V” torna a la Fira de Novembre d’Ontinyent després d’una dècada d’absència”

Los comentarios están cerrados.