L’ ollerià David Tolsà campió autonòmic júnior de taekwondo

Estela Oltra aconseguix el bronze

L’ ollerià David Tolsà es proclamava triomfador en el Campionat Autonòmic de Taekwondo celebrat en el Finestrat el passat 20 d’abril. Tolsà aconseguia l’or en la categoria júnior després de derrotar “al favorit” Cristià Esteve del KTK de València. La final va estar molt igualada guanyant el de L’Olleria 12-11, aconseguint així la medalla d’or que li dóna moltes opcions per a anar al campionat d’Espanya que se celebrarà els dies 25 i 26 de maig en Marina d’Or de Castelló.

Per la seua banda, la també alumna de l’Escola Esportiva Municipal de Taekwondo de L’Olleria, Estela Oltra, aconseguia fer-se amb la medalla de bronze, caient en la semifinal davant d’Andrea García del Taekwondo Castelló en un complicat combat, que va dominar Estela en els dos primers assalts, en el tercer va remuntar Andrea García, acabant el combat 8-11, dir que Estela està eixint d’una lesió que li mantenia apartada dels entrenaments i competició els últims quatre mesos i no està al 100%, així i tot va guanyar el bronze i també la classificació per a la copa del pròxim 11 de maig. Ambdós competidors es jugaran la classificació per al Campionat d’Espanya en esta Copa.