L’ Olleria acull un Triatló per a tots els públics

Este diumenge 21 d’abril
L’Olleria acull un Triatló no competitiu per a tots els públics, un esdeveniment esportiu organitzat per Tres Reptes Club Triatló l’Olleria que s’iniciarà a les 10 del matí en la Piscina Municipal de la localitat.

El Triatló compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Olleria i va dirigit a tots els públics, per la qual cosa des de l’organització s’ha animat a grans i xicotets a participar i passar un matí divertit i diferent.

Es podrà participar en els sectors que cadascun vullga podent-se retirar en qualsevol moment de la competició, que estarà formada per, adults cinc minuts natació, 11’2 km de bicicleta i 2’5 km a peu, els xiquets, un llarg de natació, 900 metres amb bicicleta i 250 metres a peu.

A les deu del matí serà la foto oficial, després sobre les deu i quart hi haurà un passe de diapositives i ja a les 11 del matí s’iniciarà el Triatló.
Finalment, l’organització ha explicat que els participants han d’anar amb bicicleta de carretera o muntanya, casc i s’haurà de pagar l’entrada a la piscina, a més els menors de 18 anys hauran de tindre autorització d’un adult.