El passat cap de setmana es va celebrar a Xàtiva l’Escola d’Estiu dels Joves Socialistes

Ximo Puig, Antoni Torres, José Muñoz y Pep Gimeno “Botifarra” van ser alguns dels invitats.
L’Escola d’Estiu es va inagurar amb la companyia del dirigent del PSPV, Ximo Puig. Segons Lena Baraza, secretara general de Joves Socialistes, «Puig ens animà a seguir treballant amb el propòsit de construir, tots junts de nou, el nostre País Valencià. Donades les errades i especulatives polítiques de la dreta, estem obligats a renàixer d’aquesta cremadissa situació i és conscient del gran paper dels joves«.
Baraza afirma que el dissabte fou un dia de treball i de formació amb ponències diverses. «Cal destacar la presència de Antoni Torres, portaveu del síndic del PSPV en les Corts i de molts altres companys/es que divulgaren polítiques econòmiques que no castigarien al benestar social del nostre País«.

La gran sorpresa de tots els assistents, fou la visita inesperada de Pep Gimeno “Botifarra”. Al mig dia, Pep, acompanyà els joves i explicà les seus vivències i el fet de recuperar la cultura a través del folklore valencià.
La mateixa vesprada, José Muñoz, Secretari General de JSPV, Roger Cerdà, Secretari General del PSPV de Xàtiva i Lena Baraza,  conclogueren l’Escola d’Estiu. Els tres manifestaren les bones vivències ocorregudes al llarg d’aquests tres dies i del treball polític realitzat per a aplicar en curt termini en les nostres institucions.
Per a concloure la jornada, els companys/es de JSPV no volien sortir de Xàtiva sense veure el casc antic i el castell de la ciutat. Per això, el diumenge de matí passejare per la  ciutat i pujàrem al castell en companyia dels regidors Pedro Aldavero i Naxo Reig.