L’Ontinyent CF presenta el seu nou projecte al Govern Municipal

L’Alcalde d’Ontinyent ha assenyalat que l’Ajuntament “estarà amb el club en tot allà que puga”

La nova gestora i el cos tècnic de l’Ontinyent Club de Futbol, encapçalats pel seu president, Luis Ortiz, han volgut presentar a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i al regidor d’Esports, Pepe Pla, el seu nou projecte esportiu i social per a la pròxima temporada. En el transcurs de l’encontre, en el qual també va participar l’escocés John Clarkson, el nou director esportiu i tècnic del primer equip, es va exposar per part del president del club la situació en què es troba l’entitat esportiva i els plans per al futur, que passen per fer un equip competitiu en segona divisió B, incrementar la massa social i fomentar la col·laboració amb la Fundació Sport Base Ontinyent.

El nou President de l’Ontinyent CF, Luis Ortiz, ha volgut destacar que per als nous responsables del club “és molt important que l’Alcaldia ens haja donat l’oportunitat de mantenir un contacte personal, tant amb John Clarkson com amb mi, com a President del club”, a més ha afegit que l’Ontinyent CF “va a esforçar-se al màxim per a tractar de complir els objectius marcats i, més, en un moment tant difícil per al club”. El President del club ha agraït “la proximitat” i el recolzament moral, per part de l’Ajuntament, en aquestos moments difícils per a l’Ontinyent CF, i ha avançat que es van a posar en marxa una sèrie d’iniciatives per tal d’augmentar la massa social i els ingressos.

Durant la reunió, també es va comunicar a l’Alcaldia la posada en marxa de la nova pàgina “web” i la intenció d’encetar una sèrie d’accions per aprofundir en la promoció exterior de la ciutat mitjançant l’Ontinyent CF. En aquest sentit s’ha plantejat que l’ajuda municipal vaja vinculada a algun programa de promoció turística de la ciutat. “Hem de ser capaços d’aprofitar que l’Ontinyent es troba en segona B, categoria gràcies a la qual viatja a ciutats importants, amb l’objectiu de donar a conèixer les nostres particularitats i fer que cada vegada vinga més gent”, ha assenyalat l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez.

Per altra banda, el primer edil d’Ontinyent ha agraït la implicació dels nous directius: “en uns moments de tanta dificultat i que tot costa molt, resulta molt d’agrair que haja gent que vullga destinar els seus esforços a l’Ontinyent”. També ha volgut recalcar que l’Ajuntament “estarà al servei del club en tot allò que puga” perquè l’Ontinyent CF “forma part de la nostra història i és un referent per a molts ciutadans”.