L’Olleria presenta en Fitur per primera vegada els seus atractius turístics

L’Olleria ha presentat per primera vegada en FITUR els seus atractius turístics. Ho feia el dijous per la vesprada en l’escenari de la Diputació Provincial de València.

La presentació va començar amb una benvinguda en castellà, anglés i francés per a desprès donar a pas a uns vídeos a través dels quals els assistents van poder conèixer la riquesa arquitectònica, industrial, festiva i gastronòmica de L’Olleria.

El regidor de turisme, Juan Ruano, ha qualificat “de molt positiva aquesta participació amb la qual hem donat a conèixer l’aspecte turístic i industrial de la nostra població d’una manera molt senzilla i amb un mínim cost ja que ho hem fet amb recursos propis i a través de la Diputació Provincial de València i la Mancomunitat de Municipis de la’Vall d Albaida”.

Per la seua banda l’alcalde, José Vidal va subratllar que “el nostre municipi té molt que oferir al turisme rural d’interior i és important fomentar noves alternatives de promoció econòmica per a revitalitzar i enfortir la nostra economia local.»