L’Olleria celebra el dia del seu Patró amb una ajustada agenda

El Dissabte 24 les filaes tornaràn a prendre el carrer

Este Dissabte 24 de Setembre L’Olleria festeja el dia del seu Patró, Sant Miquel. I ho fa amb una ajustada agenda que començarà a les nou del matí amb la disparada de salves d’ arcabusseria en el Cementeri Municipal en honor als festers difunts.

Ja a les onze, una cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors del Santíssim Crist de la Palma de L’Olleria precedirà a la missa en honor a Sant Miquel i en sufragi dels festers difunts que tindrà lloc en l’Església Parroquial de Sta. Maria Magdalena a les dotze menys quart del matí.

Al finalitzar, es dispararà un castell de focs d’articifi i començarà una ofrena als festers difunts, disparant-se salves d’arcabusseria pels festers uniformats.

La jornada festiva acabarà amb les Entradetes de Filaes a les set de la vesprada per l’itinerari de l’Entrada i passant pel carrer de Sant Miquel.

L’alcalde de la localitat, José Vidal, ha volgut llançar una invitació a tota la gent, tant del municipi com de municipis veïns “per a disfrutar d’este dia de festa en el que celebrem el dia del nostre Patró, Sant Miquel”.