L’Olleria acull un curs de “Producció ecològica del olivar”

L’Olleria acollirà un curs de “Producció ecològica del olivar” del 24 al 28 d’Octubre. Un curs organitzat per la regidoria de medi ambient de l’Ajuntament de la localitat a través de l’Institut Valencià d’Investigacions Agraries, Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació va dirigit tal com ha explicat el regidor d’esta cartera, Javier Albero “a tota aquella persona que vullga adquirir coneixements en este tipus de cultiu” afegint que “és completament gratuït tenint un límit de places de 20”.

A més, Albero ha remarcat que “la producció ecològica cada vegada va guanyant més terreny en la societat actual pel que és important tenir nocions d’este àmbit” afegint que “des de l’Ajuntament donem suport al 100% a la formació i al reciclatge professional”.

D’altra banda, ha explicat que “el cultiu ecològic de l’olivera, és un tipus d’agricultura que evita utilitzar productes químics i que es diferencia d’uns altres, perquè utilitza diverses tècniques com són la planificació a llarg termini de la utilització del sòl, utilitza abonaments orgànics, control de l’aigua i plagues, tècniques en definitiva que miren per la conservació del medi ambient”.

El termini d’inscripció ja està obert i es tancarà el 21 d’octubre o bé fins a finalitzar el nombre màxim de participants.

Les persones interessades a fer este curs, que tindrà lloc en l’Aula Taller del Centre Social del Municipi, només han d’acudir a l’Ajuntament i omplir la sol·licitud