L’Olleria acull l’exposició itinerant “Visió científica de les drogues”

Dirigida especialment al món educatiu estarà fins al dimarts 11 en la Casa Santonja

Amb l’objectiu d’informar de manera interactiva i clara sobre els riscos del consum de drogues als adolescents de 12 a 16 anys s’obria este matí l’exposició itinerant “Visió científica de les drogues”.

Una mostra que albergarà la Casa Santonja de L’Olleria i que té vocació comarcal ja que no només està previst que passen tots els alumnes de l’Institut de la localitat sinó també de municipis veïns com Montaverner i Alfarrasí.

Este dimarts de matí obria les seues portes amb la presència del Tinent d’alcalde, Jesús Engo i tècnics de la Unitat de Prevenció Comunitària de les Drogodependències de la Mancomunitat Municipis de la Vall d’ Albaida.

Precisament Alfons Soler, tècnic de la UPC comentava que “amb esta exposició se’ls mostra als escolars de manera interactiva i fàcil els perills del consum de drogues i les seues conseqüències” i remarcava “la importància de la conscienciació i de la prevenció del seu consum, especialment durant l’adolescència, franja d’edat en la qual són més vulnerables”.

Igualment destacava “la labor que realitzem des de la unitat de prevenció on a més d’informar als joves i les seues famílies els ajudem a evitar l’addicció o fins i tot a lluitar contra ella en cas que ja siguen consumidors i vullguen deixar-lo”.

Per la seua banda, Engo comentava que “des de l’Ajuntament ens sembla molt necessari totes aquelles activitats de diversa índole l’objectiu de la qual vaja dirigit a la prevenció del consum de drogues per això els donem suport i agraïm tant a Conselleria de Sanitat com a la Fundació per a l’Estudi, Prevenció i Assistència a les Drogodependències i a la Mancomunitat de Municipis que ens haja donat l’oportunitat d’albergar en el nostre poble esta exposició”.

L’exposició que serà visitada per gairebé 600 alumnes tancarà els seus ports el dimarts 11 d’Octubre.