L’Olleria acull els cursos de tècnic de comerç exterior i d’administratiu comercial

S’iniciaran el 7 de Novembre

L’Olleria acollirà en el mes de novembre dos cursos de formació ocupacional destinats a persones desocupades que estiguen inscrites en el Centre del Servef de Xàtiva.

Estos cursos són de tècnic de comerç exterior i administratiu comercial. Els dos es faran en l’aula d’informàtica del Centre Social de la localitat situada al carrer San Joan de Ribera, 6.

El primer té una duració de 310 hores distribuïdes del 7 de novembre al 9 de febrer de 2012 en horari de 9 de matí a 2 de la vesprada.

Pel que respecta al d’administratiu comercial té una duració de 460 hores i comença també el 7 de novembre acabant el 23 de març de 2012 en cuant a l’horari de les classes estes seran per la vesprada, de 15:30 a 20:30 hores.

El regidor de promoció econòmica, Jesús Engo, ha destacat “la importància d’estos cursos que tenen com a principal objectiu el donar formació ocupacional a les persones desocupades donant-les per tant, més oportunitat dintre del mercat laboral”.

Per últim, Engo també ha volgut subratllar remarcar que “les persones interessades en fer un dels dos cursos hauran de passar pel SERVEF de Xàtiva i inscriure’s com a demandants del curs elegit fins el 28 d’Octubre”.

Un comentario sobre “L’Olleria acull els cursos de tècnic de comerç exterior i d’administratiu comercial”

Los comentarios están cerrados.