L’institut de l’Alcúdia de Crespins incorpora dos programes formatius

Centrats en informàtica y perruqueria

L’institut de l’Alcúdia de Crespins incorporarà aquest curs dos programes formatius, en aplicació de la LOMCE. En aquest mes de setembre s’iniciaran les classes d’un Programa de FP Bàsica d’Informàtica d’oficina. A aquest curs pot accedir qualsevol jove d’entre 15 i 18 anys, es tracta d’una Formació professional Bàsica de dos cursos acadèmics que dóna una titulació a nivell europeu, i que a més facilita l’accés als cicles formatius de Grau Mitjà.

En el mateix centre s’impartirà a més a més un Programa de Qualificació Professional Bàsica de Perruqueria; aquests cursos són d’un any acadèmic, amb una formació dirigida essencialment per a incorporar-se al món laboral, i poden accedir tots els joves d’entre 16 i 21 anys.

En tots aquests programes es realitzen pràctiques en empreses de la comarca. La inscripció per als Programes de FP Bàsica és fins aquest dimecres 3 de setembre, i es pot tramitar per internet en la pàgina de Conselleria d’educació http://www.cece.gva.es/abc/admisal/val/ , i també en el mateix Centre (situat en el c/ Senyera s/n, de l’Alcúdia de Crespins) a partir de hui dilluns.

Per a més información es pot trucar al telèfon 96 224 9105 o al 012. Aquests cursos són totalment gratuïts i subvencionats per la Conselleria d’Educació, amb places limitades.