L’Imagina’t desembarca de nou amb molta força a la Font de la Figuera

Repartirà 1.700 euros en premis i es presentaran un total de 8 curts

Hui dimecres tindrà lloc al Teatre Joan de Joanes la sisena edició de Imagina’t, el concurs de curts que cada any se celebra a La Font de la Figuera amb motiu de la Setmana de la Joventut. El certamen estarà organitzat per la regidoria de Joventut en col·laboració amb la regidoria de promoció del Valencià. Als premis del jurat, del públic i a la millor interpretació, es sumaran els de joventut crítica, el dels millors efectes especials i el de promoció local.

Sis guardons que repartiran un total de 1.700 euros, cosa que, en paraules del regidor de Joventut i portaveu de l’ajuntament de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz «més que un premi és un reconeixement a l’esforç. Estes edicions anteriors han tingut molta acollida per part del públic. Tenim, a més, participants habituals al Imagina’t, i també nous d’altres poblacions, cosa que evidència el creixement i el reconeixement com a una de les propostes culturals, lúdiques i audiovisuals amb més força de les comarques centrals».

Des de la regidoria de promoció del valencià, Irene Vila destaca la «importància de la presència del valencià en aquest concurs. És la llengua que ens identifica i per això cal que tinga visibilitat, i en actes tan divertits i lúdics com la gravació i difusió dels curts, més encara».

El jurat del concurs estarà presidit per l’humorista i presentador de TV, Eugeni Alemany i, a més, comptarà amb la periodista Amàlia Garrigós, el guionista de “Senyor Retor”, David Garcia i el personatge de ficció “Lucrècia de Borja”.

Este concurs posa fi a la Setmana de la Joventut, la qual ofereix activitats diverses des de dijous 8 per la vesprada fins a 14 d’agost, com l’Art al carrer, el parc aquàtic a la piscina municipal, el CreaJove, xarrades amb llimó granitzat, o la Ruta de la Tapa, i posarà punt i final a l’estiu més actiu fins el començament de les festes de setembre.