L’institut Lluís Simarro ha celebrat la jornada “Internet aliat i enemic”

S’han abordat els beneficis i els perills de la xarxa

Englobat dins el KISS Campus, i donant continuïtat al projecte FP Empresa, l’IES Lluís Simarro de Xàtiva ha celebrat aquest matí la primera jornada TIC que té com a títol “Internet aliat i enemic”.

Internet s’ha convertit en el mitja de comunicació més important a tots els nivells. L’empresa que no té presència a Internet no és una empresa coneguda ni té les mateixes oportunitats que els seus competidors, està en clar desavantatge.

En aquesta jornada, per una banda s’ha fet una visita per alguns dels beneficis que pot aportar la xarxa, com ara la promoció d’un negoci. D’altra banda, s’han repassat els perills que l’obertura cap a Internet pot ocasionar. Les conferencies han aportat casos pràctics i una demostració simulada d’un atac a una xarxa.

S’han dut a terme 4 conferències sobre els beneficis que por aportar Internet i també quins perills hi ha en l’actualitat per l’ús de la Xarxa.

La jornada ha estat dirigida a alumnes i professors de cicles formatius d’informàtica, empreses del sector i persones interessades per les noves tecnologies.

La jornada s’ha iniciat a les 9.00 del matí i ha finalitzat a les 14,00 hores.

Més informació: http://ieslluissimarro.org/fp/2013/04/18/i-jornada-tic-ies-dr-lluis-simarro/