L’Hospital d’Ontinyent oferirà anestesia epidural les 24 hores

Es confirma el reforç a les àrees de traumatologia i reumatologia i la dotació d’un nou servei de neurologia

L’Hospital d’Ontinyent comptarà amb servei d’anestèsia epidural les 24 hores i ampliarà l’atenció de vàries especialitats. Així ho ha confirmat el Gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Sergio Garcia, a l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en una reunió de treball a la qual acudien també la Directora de l’Hospital d’Ontinyent, Rosa Isabel Ribes, i la Regidora de Sanitat de l’Ajuntament, Virtudes González.

L’Alcalde d’Ontinyent destacava que “tot i que la nostra reivindicació és i serà sempre el nou Hospital, mentre aquest arriba no podem deixar d’exigir a la Conselleria que millore dels serveis dels quals disposem”. El Gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent mostrava la seua “especial preocupació” per la millora de l’atenció obstètrica a l’hospital, potenciant-se amb mesures com esta ampliació del servei d’anestèsia epidural “que les dones vinguen a donar a llum en Ontinyent. Sergio García confirmava a Jorge Rodríguez que des del passat divendres es compta a l’Hospital d’Ontinyent amb un nou neuròleg (servei amb el qual no es comptava) i un traumatòleg. Des de fa un mes s’obri una vesprada a la setmana les consultes d’Alergologia i Endocrinologia, i també s’ofereixen ja una vesprada a la setmana els serveis de Traumatologia i Reumatologia.

A més a més, el Gerent anunciava la “imminentimplantació de la Unitat de Conductes Addictives amb una agenda que serà com a mínim d’un dia a la setmana”, i confirmava que està desenvolupant-se un pla de reforma integral del servei d’Urgències que es presentarà en març a la Conselleria per a la seua aprovació. L’alcalde d’Ontinyent valorava molt positivament la reunió i les ampliacions de serveis i especialment “que les dones tinguen per fi un servei d’anestèsia epidural de 24 hores, que ajude a que molta gent que es plantejava tenir els seus fills fora d’Ontinyent s’ho replanteje”, concloïa el primer edil.