L’Espai feminista d’Esquerra Unida Xàtiva celebra el Dia de la Dona

El col·lectiu ha organitzat un cicle de cinema i una jornada participativa

Amb motiu del “Dia de la Dona” el col·lectiu Espai Feminista d’Esquerra Unida de Xàtiva ha organitzat un cicle de cinema i una jornada participativa que formen part dels actes que el Consell de la Dona i igualtat ha dissenyat conjuntament amb nombrosos col·lectius socials.

Demà dimarts dia 8 de març el col·lectiu Espai Feminista d’Esquerra Unida té previst eixir al carrer per parlar sobre la importància d’aquesta celebració i sobre els drets de la dona. A la porta de la seu del carrer Sant Francesc 15, hi haurà tot el dia un tauló amb el títol “Expressa’t”, per tal que qui així ho desitges puga penjar els seus missatges, frases o pensaments davant aquesta commemoració. També podran fer-se fotografies portant els missatges, imatges que serviran per a transmetre la reivindicació del dia de les dones i el seu significat.

A les 20’30 es conclourà el cicle de cinema feminista de les dos últimes setmanes amb la projecció de la pel·lícula: “Made in Dagenham” sobre el paper de la dona en la conquesta dels drets laborals i la llei d’igualtat en l’Anglaterra dels anys 70.

El col·lectiu d’ Esquerra Unida Xàtiva s’ha mostrat satisfet per l’acollida d’aquestes activitats així com de formar part de les més de vint activitats d’altres col·lectius xativins amb motiu del dia de la dona que ha coordinat el Consell de les Dones i la Regidoria de la Dona i Igualtat.