L’escriptor Santiago Posteguillo presenta el seu llibre a la Biblioteca de Sant Josep d’Ontinyent

Hui a les vuit de la vesprada

L’escriptor valencià Santiago Posteguillo, exitós autor de la “trilogia de Escipión”, presentarà hui dimecres a les 20:00 hores a la Biblioteca Municipal de Sant Josep d’Ontinyent la seua nova obra, “Circo Máximo. La ira de Trajano”. Es tracta de la segona part d’una trilogia de novel.la històrica on Posteguillo aborda l’ascens al poder de Trajano, el primer emperador hispà de la història de Roma, la primera part de la qual ja va ser presentada per l’autor a Ontinyent.

Segons destaca el regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, “es tracta d’un autor de primer ordre, que des de la publicació de la seua primera novel·la en 2006 ha aconseguit fer les delícies de milers de lectors, arribar als primers llocs de les llistes dels més venuts i convertir-se en un autèntic referent de la novel.la històrica. De fet fa dues setmanes va aparèixer a Pagina2, el programa de RTVE especialitzat en literatura, al qual van parlar amb ell d’aquesta obra”.

Santiago Posteguillo, filòleg, lingüista, doctor europeu per la Universitat de València, I Premi de les Lletres Valencianes, va publicar en 2006 la seua primera novel·la, “Africanus: el hijo del cónsul”, la primera d’una trilogia sobre “Escipión el Africano” amb Ediciones B que va arribar a més de 500.000 lectors. Amb la seua nova trilogia continua amb aquesta estela d’èxit de la ma de l’editorial Planeta, primer amb “Los asesinos del emperador” i ara amb “Circo Máximo. La ira de Trajano”, tots dos als primers llocs dels rànkings de vendes a diversos països.

Calabuig Oviedo destacava “la importància que té dur a Ontinyent a un autor com aquest”, animant a la ciutadania “a respondre a estes activitats de dinamització de la lectura i aprofitar l’oportunitat de poder conèixer i interactuar amb autors com Santiago Posteguillo”, conclou el regidor.