L’escriptor ontinyentí Ximo Soler presenta la seua primera novel·la

L’acte tindrà lloc esta vesprada a les 19:30 hores a la biblioteca de Sant Josep

L’escriptor ontinyentí Ximo Soler Navarro presenta hui divendres a les 19:30 a Ontinyent “Guardianes de Tierra Santa. Acto de Fe”, una novel·la que té el seu punt de partida en Jerusalen, on un jove d’oritge àrab es considerat el nou mesíes.

La presentació anirà a càrrec de l’Editor de Ediciones Javisa23, Javier Garrit i de l’il·lustrador Gustavo Raga, a més del propi autor, que signarà exemplars d’aquest volum, que suposa la seua primera novel·la i el començament de la saga “Guardianes de Tierra Santa”, després d’haver-se estrenat com a escriptor amb el llibre de relats “El baul de las historias olvidadas” publicat per Ediciones Atlantis. El llibre ha estat objecte d’un “book-trailer” a Youtube, amb el qual es pretén difondre l’obra.

L’acte tindrà lloc a la biblioteca de Sant Josep d’Ontinyent, a l’Avinguda Manuel Sanchis Guarner de la ciutat, que continua d’aquesta manera amb el cicle de presentacions de llibres encetat en setembre, amb els quals es vol fomentar l’hàbit de la lectura i apropar els autors als lectors i usuaris d’estes instal·lacions municipals.