L’entitat cívica i cultural Xàtiva Renaix presenta la primera edició del festival “Nits baix del Castell”

Tomàs de los Santos i Borja Penalba presenten divendres “Dones i dons”

L’entitat cívica i cultural Xàtiva Renaix presenta la primera edició del festival “Nits baix del Castell”. L’esdeveniment tindrà lloc aquest divendres 4 de juliol a les 22:00 hores als Jardins del Palasiet de Xàtiva.

Aquesta primera edició comptarà amb un cartell de luxe que porta el disc guanyador del Premi Ovidi Montllor de la música en valencià 2014 al millor disc de cançó d’autor d’enguany. “Dones i dons” és el títol del disc de Tomàs de los Santos acompanyat del guitarrista i productor Borja Penalba.

“Dones i dons”, que ha rebut molt bones vibracions per part de crítica i públic, serà presentat a Xàtiva en un marc incomparable com els jardins del Palasiet. Una magnífica oportunitat per gaudir de les nits xativines d’estiu “a un preu més que raonable”, destaquen des de Xativa Renaix.

L’entrada anticipada costa 6 euros i es pot adquirir a la Llibreria La Costera i la cafeteria Coffee. L’entrada a taquilla costa 10 euros i es pot adquirir instants abans del concert a les portes dels Jardins del Palasiet.

Es pot escoltar el disc sencer al següent enllaç:
http://mesdemil.bandcamp.com/album/tom-s-de-los-santos-borja-penalba-dones-i-dons

Més informació a l’esdeveniment de Facebook:
https://www.facebook.com/events/875740582453564/

I al Facebook de Xàtiva Renaix: https://www.facebook.com/xativarenaix

3 comentarios sobre “L’entitat cívica i cultural Xàtiva Renaix presenta la primera edició del festival “Nits baix del Castell””

  1. collo 10 € però estos no son els que ho volen tot gratis? aaaa redeu… nits baix el Castell i el cartell te un rei cap per avall i una estrella, clar que sí jajajajaj vaya tela.

  2. Jordi els de xativa no podem permitir que uno amb un nom poc socarrat com el teu vinga a dirmos lo que tinguem que fer y si isos chics volen posar una estrella valenciana al cartell tu mut. si no vols no vaches.

  3. en tal de fer la má lo que siga,aixo de renaix de les sendres ,jeje nomes renaixen les canyes cuant es voten foc, mireu avant i disseu el passat.adeu i bon dia

Los comentarios están cerrados.