L’edició 28 de la Mostra de Titelles de la Vall d’Albaida programa dues obres

El dijous 8 de novembre s’inaugura a les dotze del matí la 28 edició de la Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida al Museu Internacional de Titelles d’Albaida

Aquesta edició s’allargarà fins a l’11 de novembre i recorrerà els teatres, els auditoris i les escoles de les poblacions valldalbaidines d’Albaida, Ontinyent, Aielo de Malferit, Benissoda, Agullent, Fontanars dels Alforins, Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Bocairent, Montaverner, Montitxelvo, Otos, El Palomar i la Pobla del Duc.

Albaida, seu del Museu Internacional de Titelles, acollirà dijous el primer acte de la present edició: la inauguració de la Mostra, en què hi haurà una animació de Roberto White. Així, per al cap de setmana s’han programat dues obres teatrals dirigides a tots els públics. La primera serà l’espectacle “Titellet”, d’Artics Produccions, que s’estrenarà el divendres 9 de novembre a les sis de la vesprada al cinema Odeón. La segona de les representacions tindrà lloc el diumenge dia 11 de novembre a la mateixa hora també al cinema Odeón i estarà a càrrec de la companyia Ultramarinos de Lucas que representarà l’obra “Pinocho”.

Albaida sempre ha estat una ciutat amb una àmplia tradició titellària i així ho demostra l’existència del Museu Internacional de Titelles, ubicat als baixos del Palau Marquesal dels Milà i Aragó, que rep visitants d’arreu del món, i les nombroses activitats relacionades amb les titelles que es desenvolupen a la nostra localitat.

Per la seua banda, la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Albaida, Lucia Company, ha destacat la importància que aquest any la Mostra s’inaugure a Albaida, ja que “posa de relleu el destacat paper que té el nostre municipi en l’àmbit del teatre fet amb titelles”. A més, la regidora ha convidat els albaidins i albaidines a gaudir de les diferents activitats “vull animar tota la població a assistir als diferents actes programats amb motiu de la festa de les titelles, ja que, de ben segur, agradaran a grans i menuts”, ha declarat.