L’Aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Ontinyent passa a estar adscrita a la de Xàtiva

El canvi d’adscripció de l’aulari ontinyentí d’Alzira a Xàtiva obliga a aplaçar la matrícula fins setembre

El regidor d’educació valora el canvi positivament però destaca que “Ontinyent seguirà lluitant per tenir aulari propi”

L’Aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) d’Ontinyent canvia d’adscripció, passant des d’esta setmana d’estar adscrit a Alzira a Xàtiva. Un canvi que el regidor d’Educació, Óscar Borrell, valorava positivament “perquè no perjudica al servei que prestem a Ontinyent, i ens acosta les gestions a una ciutat que està més a prop nostre”, però incidia en què “en cap cas suposarà que deixem de lluitar per un aulari propi, perquè ens correspon per demanda i població”, destacava.

Aquest canvi d’adscripció realitzat per la Conselleria d’Educació, en produir-se durant el període de preinscripció, ha motivat que, per raons organitzatives de l’EOI de Xàtiva, la matrícula dels estudiants de l’aulari d’Ontinyent s’haja de postposar fins a setembre, tal i com va quedar palès a l’encontre que ahir mantingueren el Coordinador de l’Àrea de Política per a les Persones, Jaime Peris, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, amb la directora de l’EOI de Xàtiva i representants de les àrees de Secretaría i Administració d’aquest centre.

D’aquesta manera, els alumnes del curs 2014/2015 que han de passar de curs hauran d’estar atents al web de l’EOI de Xàtiva, on s’exposarà a l’última setmana de juliol l’oferta de grups, de cara a efectuar la matrícula del 2 al 7 de setembre amb cita prèvia. Els alumnes nous hauran d’estar atents al mateix web per matricular-se al llarg de setembre. Per altra banda, els exàmens de setembre seguiran fent-se a Alzira.

Jaime Peris explicava per la seua banda que “els i les alumnes del nostre aulari han d’estar tranquils, perquè no va a variar per a res el servei que venim donant a Ontinyent: la gent seguirà matriculant-se ací i anant a classe a l’IES Pou Clar, amb l’únic canvi de què ara qüestions de claustre de professors, secretaria i tràmits seran a Xàtiva enlloc d’Alzira, el que ens acosta el servei. Però tot i això l’objectiu és i serà que no s’haja de fer absolutament cap desplaçament per a res, volem una EOI independent i seguirem treballant per tenir-la”, concloïa.