L’associació Serra Mariola presenta un vídeo de promoció turística

L’audiovisual pretén atraure nous visitants als set municipis de l’àrea protegida que integren l’entitat

L’associació Serra Mariola va presentar aquest dimarts el vídeo impulsat per a la promoció dels principals atractius dels set municipis que la integren. D’aquesta forma, Agres, Alcoi, Alfafara, Banyeres de Mariola, Bocairent, Cocentaina i Muro compten amb una nova eina de difusió turística formada per una peça audiovisual de quasi quatre minuts que engloba els recursos naturals, monumentals i etnològics del parc natural i de les localitats que l’integren per tal d’atraure un major nombre de visitants.

L’acte va tenir lloc al saló de graus Roberto García Payá del campus d’Alcoi de la Universitat politècnica de València i va comptar amb la presència de responsables tant dels ajuntaments com de les empreses associades així com dels patronats provincials de Turisme d’Alacant i de València. D’aquesta forma, els assistents van poder conèixer el vídeo elaborat per l’empresa VirtualArt els autors del qual van explicar la complexitat per a reduir tots els recursos existents a una peça de menys de quatre minuts quan tenien huit hores de material gravat. Javier Horrillos i Nacho Ruipérez també van exposar el fil conductor de l’audiovisual que no és altre que “les sensacions i les emocions que poden viure les persones que visiten la serra de Mariola”.

Per la seua banda, l’exregidor de Turisme de Muro, Vicent Molina, va intervenir en nom de l’associació per encoratjar els presents a seguir “posant en valor el que tenim i potenciar-ho” que és “el principal objectiu de la iniciativa que vam posar en marxa fa dos anys”. Així, va recordar com millorar la geolocalització de la destinació de la serra de Mariola i la “corresponsabilitat entre actors públics i privats” rauen entre les finalitats de l’entitat que pretén “diversificar el teixit productiu amb una aposta clara pel sector turístic en un entorn privilegiat”; per la qual cosa va encoratjar a les empreses del sector a adherir-se a l’associació Serra Mariola “per tenir cada vegada més força per reivindicar i per a construir nous projectes”