L’arquitecte Ramón Esteve dissenyarà el nou edifici de l’extensió universitària d’Ontinyent

La Universitat de València va a adjudicar a l’arquitecte Ramon Esteve la redacció del projecte del nou edifici de l’extensió universitària d’Ontinyent, segons es va anunciar el passat divendres en la primera reunió de la Fundació Universitària que ha presidit el nou alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que ha estat acompanyat pel regidor d’Educació, Pepe Pla. L’arquitecte Ramón Esteve està treballant en el disseny d’un edifici que destaca no sols des del punt de vista arquitectònic sinò també de l’eficiència energètica.

El regidor Pepe Pla apuntava que el nou edifici “podria estar a punt al voltant del curs 2013/2014”. Tant Pla com Jorge Rodríguez coincidien a destacar que la reunió ha servit també per constatar l’aposta tant de la Universitat, com del Govern d’Ontinyent, com de la resta de membres de la FUVA, per donar un impuls decisiu als estudis universitaris a Ontinyent.

En aquest sentit Jorge Rodríguez assenyalava que “de la construcció del nou aulari depen que es puguen implantar nous estudis a la ciutat”. De fet, a la reunió de hui divendres s’ha parlat de la possibilitat d’implantar noves titulacions com ara el grau d’Activitats físiques i de l’esport, o canviar el grau de Finances i Comptabilitat pel de ADE. Per a l’alcalde d’Ontinyent, “la idea es que Ontinyent siga veritablement una ciutat universitària” perquè els estudis universitaris “són un dels motors que han d’impulsar el creiximent econòmic de la ciutat”.