L’ampliació del pàrking del poliesportiu d’Ontinyent s’obri coincidint amb el III Duatló

L’Ajuntament habilita una zona d’estacionament addicional de cara a la massiva afluència prevista al recinte, que acull també altres competicions

La cel·lebració del Campionat Autonòmic de Duatló aquest diumenge a Ontinyent, afegida a l’intensa oferta esportiva que prevista per a eixe dia al Poliesportiu Municipal, han motivat la preparació d’un dispositiu especial des de l’Ajuntament per fer possible l’estacionament en les millors condicions possibles a la zona.

L’activitat del cap de setmana ens servirà per posar a prova la nova zona de pàrking habilitada gràcies a una cessió que s’ha fet a l’Ajuntament”, explica el regidor de Policia Local, José Mª Hoyos, qui ha destacat que es tracta d’una superfície de 4.000m2 la cessió de la qual ha permès passar de 61 a 151 places, tal com ja es va avançar a la presentació del Pla de Millora, Adequació i Ampliació d’Aparcaments Públics Provisionals en distintes zones de la ciutat que Hoyos va presentar recentment juntament amb el regidor d’Obres, Manuel Cuesta.

Hoyos explicava que el consistori ha dut a terme a les últimes setmanes diversos treballs per tal d’acondicionar l’ampliació del pàrking, que serà emprat en aquesta jornada pels participants al Duatló, apuntava. Tal com recordava el regidor, la resta d’usuaris que vullguen accedir al recinte del Poliesportiu “tindran a la seua disposició un pàrking addicional habilitat a la zona que dona al tanatori, havent d’accedir peatonalment al recinte per la taquilla vella”.

El regidor d’esports, Pepe Pla destacava per la seua banda que tot està ja a punt per al Campionat de Duatló, ja que tant la organització, a través del Club Triatló d’Ontinyent, la Federació Valenciana de Triatló i els voluntaris; com l’Ajuntament, a través del personal del poliesportiu, la Policia Local, i la brigada d’obres, tenen ja tot preparat “per fer d’aquesta una gran jornada esportiva en la que ens visitaran més de 400 persones de tota la Comunitat Valenciana”.

Diverses empreses locals aprofitaran l’esdeveniment per a col·locar carpes a les quals els esportistes podran fer un anàlisi del seu tipus de xafada o accedir a ofertes especials, “pel que a més a més la jornada servirà per a fomentar l’activitat econòmica”, explicava el regidor.

Pepe Pla mostrava també la seua satisfacció per “la vida que tindrà el poliesportiu aquest diumenge”, ja que a esta activitat s’ha d’afegir la cel·lebració dels jocs escolars, del campionat de tennis puntuable per al rànking nacional, el campionat de pàdel local, les lligues amateurs de futbol 7 i ja de vesprada les competicions de la FEBO. Pla afegia en aquest sentit que una jornada com aquesta “demostra l’encert que va ser el nou horari al poliesportiu, que ara està obert diumenges de matí i vesprada sense interrupció i amb accés lliure”.

Pla apunta que “ja s’està veient la gran resposta de la ciutadania a aquestos canvis, ja que els veïns i veïnes aprofiten per anar al poliesportiu a passejar, a passar una estona en familia, i per suposat a gaudir com a espectadors d’una oferta esportiva plena d’atractius, com de segur tornarem a comprovar aquest diumenge”, destacava el regidor.