L’alumnat de El Rogle d’Ontinyent ofereix un berenar als escolars que ixen al Ball dels Arquets i de la Veta

Al centre es trobaven les 3 educadores, alumnes en pràctiques i voluntaris

L’alumnat del Centre de Dia El Rogle d’Ontinyent ha oferit un berenar als escolars que ixen a ballar els tradicionals Balls dels Arquets i de la Veta ontinyentins. Tradicionalment el consistori obsequia amb un berenar a les xiquetes i xiquets que participen desinteresadament d’aquesta manifestació cultural, berenar que enguany, a proposta del regidor coordinador de Política per a les Persones, Jaime Peris, este berenar s’ha celebrat en el Centre de Dia El Rogle.

Al berenar, al que assistia Matilde Francés, regidora de Consum, Sanitat i Serveis Socials Especialitzats, participaven també alumnes del col·legi Bonavista de segon, tercer, quart i cinquè curs, acompanyats per algunes mares de l’AMPA. Al centre es trobaven les 3 educadores, alumnes en pràctiques i voluntaris. El berenar va estar preparat i servit per els alumnes del taller d’operacions bàsiques de restaurant i bar i el seu professor.

Després del berenar, l’alumnat del Rogle i els escolars van eixir al pati on es van realitzar diversos jocs en grups, per finalment tornar a l’aula on els menuts van gaudir pintant i compartint jocs de taula, en una experiència que els responsables de El Rogle han qualificat d’»experiència integradora i positiva per a totes i tots».