L’Alcúdia de Crespins un any més seu de l’ Escacs Internacional

angels
Àngels Cucarella promotora novament de la difusió i promoció de l’ escacs en la Comarca de la Costera.

II Magistral d’Escacs Ajuntaments d’Alzira, Oliva i L’Alcúdia de Crespins.

Es tracta del major event esportiu organitzat en la nostra comarca. Comptarà amb jugadors de prestigi internacional, será valid per a l’ obtenció de norma de IM (Maestro internacional) Es disputaran 9 Rondes (partides per jugador), a un ritme de joc de 90 minuts amb increment de 30 segons per jugada/ a caiguda de bandera, per jugador i partida. S’aplicarà el Reglament d’ Escacs de la Federació Internacional (FIDE).
El torneig es jugarà entre el 9 i 19 de febrer. El dia 9 de febrer a les 16:30 tindrà lloc la presentació del II Magistral d’Escacs d’Ajuntaments als mitjans de comunicació. Tot seguit l’ajuntament de la localitat amfitriona ens oferirà un vi d’honor a tots els presents, desprès es procedirà a jugar la primera ronda.

En Alcúdia de Crespins, les dies de joc seran: 17,18 i 19 de febrer, a les 17:00 de la vesprada en la Casa de la Cultura. La predisposició que a mostrar l’ajuntament de la localitat a sigut determinant per a que el projecte siga ja una realitat. La jove

Àngels està disposada a fomentar i col·laborar en totes les activitats relacionades a l’esport que practica. No es la primera vegada que es vincula a un projecte d’escacs en la nostra comarca. En el 2008 la Jove va ser una de les organitzadores del Campionat d’España Femení (feia més de 20 anys que no es jugava un campionat d’Espanya a Valencia), es va jugar en Novetlè. En 2009 va ser una de les responsables de que s’organitzara el I Magistral d’Escacs Internacional, en la comarca de la Costera. També va col·laborar amb l’organització de l’ Open Internacional Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins amb la participació de 80 jugadors de 9 nacionalitats diferents, a més a més contínuament protagonitza partides simultànies en diversos pobles de la nostra comarca.

Tothom que li agrade aquest esport ciencia està convidat a presenciar event . També es podrà seguir el desenvolupament del campionat en:

http://www.ajedrezvalenciano.com

http://www.latabladeflandes.com

http://ajedreznd.com

http://ajedrezenmadrid.com

http://jaque.tv

Federación Ajedrez Comunidad Valenciana