L’Alcúdia de Crespins entrega els premis als guanyadors de la campanya nadalenca del comerç local

L’ajuntament finalitza la campanya nadalenca en suport al comerç local amb l’entrega dels premis del sorteig

Els premiats en la campanya de nadal de suport al comerç local arrepleguen els seus regals en l’ajuntament. Un acte amb què finalitza la campanya nadalenca en la què han participat 61 comerços locals, sortejant cada un d’ells una cistella de nadal. L’ajuntament per la seua banda ha sortejat un viatge, un pernil amb 2 botelles de vi i una cafetera de càpsules.

Els guanyadors de la campanya nadalenca del comerç local van rebre els seus premis en l’ajuntament de la mà de l’alcalde Roberto Granero, Pepe Garrigos tinent d’alcalde i Florin Mihaita regidor de promoció econòmica. Una campanya que ha satisfet a tots i que ja es prepara per al pròxim nadal.

En el Saló d’Actes de l’Ajuntament, va tindre lloc el sorteig de la campanya nadalenca del comerç local. Un acte a què va poder acudir tot el que va voler. Tots els que han comprat durant este últim nadal en els comerços del poble, tenien l’oportunitat de guanyar un viatge on el premiat trie, un pernil amb 2 botelles de vi (les botelles han sigut donades per Cajamar), o una cafetera de càpsules. El cost de la promoció ho ha sufragat l’ajuntament.

Un total de 61 establiments han participat en la campanya del passat nadal. En cada establiment, al fer les compres, s’omplien uns cupons amb les dades del comprador. Es va sortejar després una cistella en cada comerç local. Molts premiats amb les seues cistelles que han disfrutat en les festes.

El regidor de promoció econòmica Florin Mihaita des de la regidoria de comerç de l’ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, a més d’estar treballant en futures campanyes, remarca el seu agraïment al suport que els alcudians i alcudianes han donat al comerç local, perquè: “comprar en el poble és la millor opció per a tots.”