L’alcalde socialista destaca que “confrontar idees, projectes i intencions no sols es positiu sino necessari”

Vicent Gomar promou un debat públic amb la resta de candidatures de la localitat

L’alcalde de La Pobla del Duc i candidat socialista a la reelecció, Vicent Gomar, ha convidat públicament a la resta de formacions polítiques que es presenten a les properes eleccions municipals a participar a un debat públic electoral. Gomar ha destacat que, davant uns comicis municipals com aquestos, “confrontar idees, projectes i intencions no sols es positiu sino necessari, ja que hi ha que deixar clares les intencions i realitats de cada candidatura. Els socialistes apostem per la transparència i el diàleg, i per això pensem que aquest debat s’ha de fer per respecte a la ciutadania”.

El debat, que es realitzaria en data i lloc encara per determinar (encara que serà sempre a una instal·lació municipal), serà proposat formalment als grups polítics, “que esperem que no tinguen cap problema en participar i mostrar obertament què és el que volen per al nostre poble”.

Gomar ha mostrat el seu convenciment que el grup socialista presenta “el millor i més seriós projecte per a La Pobla del Duc , una candidatura que ha treballat i treballarà per al poble, amb gent implicada amb tots el àmbits locals, en educació, cultura, esport el mon agrari el mon industrial o el de serveis socials . Tots i cadascun dels membres de la nostra llista son veïns del nostre poble, persones honestes, treballadores i capacitades per a representar La Pobla del Duc amb la dignitat que es mereix”, destacava.