L’alcalde rep als campions d’Espanya de Tennis Taula adaptat

Aquests trofeus es sumen als 8 que ja guanyaren al torneig de Vinaròs

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut als esportistes que han resultat guanyadors al campionat d´Espanya de Tennis Taula adaptat per a discapacitats físics i intel·lectuals. Els guanyadors, pertanyents a les associacions Club de Tenis Taula Ontinyent i CEPIVALL (Col·lectiu de esportistes per a la integració Vall d´Albaida), han participat a una recepció a la qual també assistien el regidor de serveis socials, Jaime Peris, i el d’esports, Óscar Borrell, i on portaven els 3 ors, la plata i el bronze aconseguits al Campionat d´Espanya de Tenis de Taula oficiat a Antequera (Màlaga), el passat mes de Juny.

L’esportista Bea Fita es va emportar dos ors en la categoria femenina i de dobles femení i l’altre or va ser per a Cristian Gisbert en la categoria habilitats. La plata va ser per a Ricardo Seguí en esta mateixa categoria i el bronze per a Enrique Gandia en l’àrea Adaptat, completant un gran torneig. A més, Víctor Cubells va arribar a vuitens de final junt a Borja Sanchis i José Fuentes. Cap destacar que un any més, Cepivall és el club amb mes títols aconseguits en aquest campionat.

Aquests trofeus es sumen als 8 que ja guanyaren al torneig de Vinaròs, on s’emportaren 2 ors, 3 plates i 3 bronzes i en el que aconseguiren més de la meitat dels trofeus atorgats. Jorge Rodríguez felicitava al club pel seus èxits, i expressava la voluntat del Govern d’Ontinyent “de seguir prestant una especial atenció a l’esport de base i l’esport adaptat al marc de la seua línia de recolzament a l’activitat esportiva a la ciutat”.