L’Alcalde i el regidor de Turisme acompanyen els carnissers i bodeguers d’Ontinyent a la Fira de València

Jorge Rodríguez destaca la necessitat de difondre i fer arribar a més gent “els nostres productes excel·lents”

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Comerç i Turisme, Joan Sanchis, visitaren dissabte passat els llocs de venda dels carnissers, cellers i artesans d’Ontinyent a la Mostra de Vins i Aliments tradicionals de València, celebrada al llarg del cap de setmana al Jardí del Túria. Els venedors transmeteren a l’alcalde i al regidor de Comerç la seua satisfacció per l’acollida que estaven tenint els productes artesanals d’Ontiyent, que es va traduir en un increment de les vendes respecte a l’any anterior, segons esposaren el mateixos artesans.

L’Alcalde Jorge Rodríguez, ha justificat el recolzament del Govern Municipal a la presència dels productes d’Ontinyent en la Mostra de València per ser “un aparador inigualable per a promoure i afiançar la marca d’Ontinyent com a referent dels productes agro-alimentàris d’excel·lència”, i ha afegit que “en molts llocs tracten de fer productes artesans deliciosos, però hem de ser capaços de apropar a la gent els nostres, perquè són excel·lents”, ha insistit Jorge Rodríguez. L’Alcalde d’Ontinyent pensa que és “essencial per a la diversificació de la nostra economia aprofundir tant en la millora dels nostres productes com en la difusió dels mateixos. Hem de ser capaços de fer que molta més gent els conega perquè quan això passa, no tenim competència”, ha advertit Jorge Rodríguez.

A la Mostra de València, organitzada per Promoció Agroalimentària de Qualitat de la Comunitat Valenciana, van poder acudir cinc carnisseries d’Ontinyent, que tingueren l’oportunitat de presentar, a banda de l’embutit tradicional, les seues novetats a un públic molt exigent que sobretot buscava qualitat i producte diferenciat, com el que duien els carnissers i el cellers d’Ontinyent, entre els quals es trobava la mateixa cooperativa.