L’alcalde de Llutxent adjudica la construcció d’un velatori al mateix emplaçament on funciona l’escoleta infantil

PSPV lamenta que José Miguel Aranda “decidisca unilateralment amb una resolució d’alcaldia la ubicació del velatori en un espai inapropiat”

El Govern de Llutxent que encapçala l’Alcalde José Miguel Aranda (PP) ha procedit a adjudicar la construcció d’un velatori al mateix espai on funciona l’Escoleta Infantil del municipi, segons ha informat el grup socialista.

La portaveu del  PSPV a l’Ajuntament de Llutxent, Josefina Abad, ha qualificat de “lamentable, inaudita i equivocada” la decisió “unilateral” de l’Alcalde, “que ha decidit personalment i amb una resolució d’alcaldia ubicar un velatori al mateix lloc on els xiquets més menuts van a l’escola”.

Abad ha assenyalat que aquesta obra, inclosa al Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de 2013 de la Diputació de València, està pressupostada en 60.000 Euros i consta de dues fases, de les quals va a executar-se una primera valorada en 22.500 euros, “quantitats de diners que s’han d’invertir en molta cura en una situació delicada com l’actual, en la que el PP ha pres una decisió errònia que el poble haurà de suportar per al futur”.

Els socialistes recorden que els pares i mares dels menuts han patit en el mateix any una pujada de la mensualitat de l’Escoleta i de la Ludoteca municipals, “i ara veuran ubicar un velatori a l’altra banda de la paret que separa el pati de l’Escoleta on juguen els seus fills i filles, que es troben en una etapa molt delicada de les seues vides, i on són molt vulnerables física i mentalment”.

Des del PSPV-PSOE de Llutxent s’ha lamentat que José Miguel Aranda “no sols no realitze cap iniciativa per a reactivar l’economia local, sinó que els diners de les subvencions que ens corresponen, com esta del PPOS, les gestione tan pèsimament com s’està veient. Li demanem que recapacite i es replantege la ubicació del velatori en altre espai més adient que paret amb paret amb una Escoleta Infantil”, conclouen.