L’Alcalde d’Ontinyent rep al nou president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell

L’impuls als emprenedors i als estudis universitaris a la ciutat centren la primera reunió de Jorge Rodríguez amb Antonio Carbonell

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel regidor d’Hisenda i primer tinent d’alcalde, Josep Francés, ha rebut aquest matí el nou President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, qui acudia acompanyat pel director general de l’entitat, Vicente Penadés.

Els membres del Govern d’Ontinyent han traslladat el President de Caixa Ontinyent la felicitació del consistori per seu nou càrrec, traslladant-li el desig del Govern de col·laborar amb l’entitat en tot allò que vaja en benefici del desenvolupament de la ciutat.

Les converses en aquest primer encontre oficial s’han centrat sobretot en dues grans qüestions: la promoció econòmica de la ciutat i els estudis universitaris al Campus d’Ontinyent. Quant al foment de la promoció econòmica i l’emprendedurisme –un dels principals pilars de l’acció del Govern d’Ontinyent– des del Govern s’ha exposat al nou president de la Caixa que l’Ajuntament té previst posar en marxa distintes iniciatives per impulsar l’emprendidurisme i per a les quals serà necessària la col·laboració de la Caixa.

L’altra gran línia de treball en esta primera reunió era la continuïtat i la potenciació del treball conjunt entre l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Universitat de València per impulsar els estudis universitaris a la ciutat: “Tenim una especificitat respecte altres municipis de l’entorn, i és que som una ciutat de 40.000 habitants amb títols universitaris, i tenim l’única caixa valenciana, dos elements que han de confluir per donar fruïts”, explicava l’Alcalde d’Ontinyent. Jorge Rodríguez destacava la voluntat mostrada per ambdues entitats, Ajuntament i Caixa, per continuar treballant en la mateixa línia de la reunió de hui, “i que esta col·laboració fructifique cada vegada més en fets concrets”.

Per la seua part, el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha avançat a l’alcalde la disposició de l’entitat per a continuar treballant de manera conjunta amb el Govern d’Ontinyent, amb la voluntat de col·laborar en totes aquelles iniciatives vinculades tant a la promoció econòmica de la ciutat com a la potenciació del estudis universitaris del Campus d’Ontinyent. L’alcalde, Jorge Rodríguez, per la seua banda, ha agraït Carbonell la seua predisposició “a treballar conjuntament en benefici de la ciutat” i ha volgut ressaltar una vegada més el “gran importància” que té la pervivència d’una entitat financera com Caixa Ontinyent per al desenvolupament de la ciutat i de les comarques centrals.